Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Harol

Ontdek waarom
Harol anders is

Wij maken zonwering, rolluiken en buitenleven.
Al is dat niet helemaal wat we verkopen ...
Wij verkopen stilte, koelte of rust in een kamer. We bieden meer tijd en gezelligheid buiten op terras of in de tuin. Bij Harol draait het dus om wat er achter of onder de schermen gebeurt.

Dat is wat mensen beleven. Bij jou thuis. En ook bij ons in het bedrijf. Want onze mensen werken aan je plezier met passie en toewijding. Met vakmanschap en oog voor detail. Tot op de millimeter. 

Wat Harol écht maakt, zit vanbinnen.

Lees ons manifest

De millimeters die je niet ziet

Hoewel 1 mm voor jou waarschijnlijk weinig uitmaakt op een zonwering van 4,5 meter, is die millimeter voor ons net wél belangrijk. Want zulke details zijn het verschil tussen producten maken en een passie toepassen. Tussen werken en toewijding. Tussen een oplossing en een Harol-oplossing.

Vul je garantie­kaart in en geniet zonder zorgen

Bij Harol bieden we 5 jaar garantie op al onze afgewerkte producten. Zo kan je als eindgebruiker onbezorgd genieten.

 

We vervangen binnen 5 jaar onderdelen gratis bij een fabricagefout. Bovendien geven we je graag wat praktische tips over gebruik en onderhoud zodat je een leven lang kan doen wat je met een Harol-product wil doen: ervan genieten. En dit zonder ernaar te moeten omkijken. 

 


 

 

 

 

Activeer je waarborg

 

Vul na aankoop hier je garantiekaart in en
ontvang een bon van 50 euro voor je
volgende aankoop

 

Contact

Geïnteresseerd in één van onze kwalitatieve
Harol-producten?

 

Vind snel de contactgegevens van een
Harol-verdeler. Hij zal je graag helpen.

 

Vind een Harol-verdeler

Wil je vanuit een professionele context contact met ons opnemen?

 

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
België

a info@harol.be

 

Ons advies

Ben je op zoek naar gespecialiseerd advies? Dan kan je altijd bij een Harol-specialist terecht. Zij gaan verder dan de installatie alleen. Ze overlopen graag samen met jou de plannen alvorens ze tot actie overschakelen. Zo ben je zeker dat je het juiste type rolluik, zonwering of buitenleven-oplossing laat plaatsen naar jouw wensen. Ook na de plaatsing beantwoorden ze graag je vragen. Als het over premies, wetgeving en onderhoud gaat bijvoorbeeld. Neem contact op met een Harol-verdeler.

 

Vind een Harol-verdeler

 

 • 5 redenen om voor Harol te kiezen

  Harol evolueerde van een klein familiebedrijf in Diest tot een van de meest toonaangevende fabrikanten van rolluiken, zonwering en buitenleven van Europa. Ontdek hieronder 5 redenen om voor Harol te kiezen.

 • 1. Plaatsing door specialisten

  Een kwaliteitsvol product vraagt om ervaren installateurs. Harol-specialisten zijn stuk voor stuk vakbedrijven met diepgaande kennis over onze oplossingen. Dankzij opleidingen over montagetechnieken, onderhoud en advies bieden zij service van topkwaliteit. 

 • 2. Gegarandeerde kwaliteit

  Al de Harol-oplossingen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen opgelegd door de overheid, én onszelf. Onze mensen werken met toewijding aan onze producten. Daardoor kunnen we je met trots een kwaliteitsgarantie van vijf jaar voorschotelen.

 • 3. Kiezen is winnen

  De vrijheid hebben om te kiezen, ook dat vinden wij service. Onze rolluiken, zonweringen en buitenleven pas je aan zoals je wil. Een manuele bediening links, of net rechts? Graag een apart kleurtje? Je Harol-specialist maakt al je wensen waar. Als het om Harol-oplossingen gaat natuurlijk.

 • 4. Makkelijk in gebruik

  Al de Harol-oplossingen zijn gemaakt om je leven comfortabeler te maken. Onze rolluiken en zonweringen zijn leverbaar met motor en afstandsbediening. Zo geniet je met één druk op de knop van onze kwaliteitsvolle producten. En dankzij domoticatechnologie kan dat gewoon vanuit je zetel.

 • 5. Service van begin tot eind

  Op zoek naar advies op maat over kleuren en materialen? Je Harol-specialist staat met raad en daad voor je klaar. Ook na de plaatsing blijft onze service een constante. Want met de juiste onderhoudstips blijf je genieten van je Harol-oplossing. Tot vele jaren na datum.

 

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram