Overslaan en naar de inhoud gaan

Zijdelings windzonnescherm: SL400

Voor stilte tijdens de storm

Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan

Wanneer je gezellig buiten de tafel dekt, waaien je kaarsen dan steeds uit? De SL400 is je sfeerredder. Het is een handige zijdelingse windstopper die eenvoudig te monteren en te bedienen is. Het beschermt je tegen wind en zon en geeft je extra privacy. Bovendien valt deze windstopper perfect af te stemmen op je knikarmscherm qua kleur en doek.

Download je brochure Vind een verkooppunt Vraag je offerte aan

Unieke voordelen

 • Makkelijk te bedienen

  Dit niet automatisch scherm spant het doek op door middel van trekveer uit hoogwaardig aluminium.
 • Kindvriendelijk

  Met dit scherm kan je een deel van je terras veilig afsluiten voor kinderen of dieren dankzij het kinderslot. Het verschil tussen een wind-zonnescherm en een Harol-windzonnescherm.
 • Wind- en zonwerend

  Dankzij de zijdelingse positie kan dit scherm redding bieden tegen zon en wind op de meest vervelende plekjes van je terras. Het wordt nog extrahandig in combinatie met een uitvalscherm of terrasoverkapping.
 • Hoogwaardig materiaal

  Wij maken enkel gebruik van de meest hoogwaardige doek- en aluminium profielen zodat je jarenlang plezier beleeft aan je Harol-oplossing.
 • SL400

 

 

Voor elke goesting een kleur

We zijn met meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol. De meesten daarvan hebben een eigen smaak. Als je dus nadenkt over een zonwering, dan is het ook niet meer dan logisch dat wij perfect proberen aan te sluiten bij die mengelmoes van woonexpressie.

Met meer dan 300 kleuren in het Harol-gamma en een ruime collectie aan doeken is dat geen enkel probleem. Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs.

Ontdek onze innovatieve laktechnieken

Afgewerkt tot in de details

 • Ruime collectie aan hoogwaardige doeken (vuilafstotend, brandwerend, etc.) voor een perfecte harmonie met de gevel.Harol SL400 doeken afgestemd op de gevel

 

Comfort binnen handbereik

Bediening kan manueel of automatisch via een handzender, smartphone of tablet.

Bovendien kan die veilig worden aangesloten op home domotica.

ontdek de mogelijkheden

Technische gegevens

 • Hoogte: tot 2,15 m
 • Uitval: 4 m
 • 100% Belgisch maatwerk

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram