Overslaan en naar de inhoud gaan

Terrasoverkappingen

Maak na de nazomer nog een nazomer

Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan

Terrasoverkappingenen Europa lijken tegengestelde begrippen in dezelfde zin, maar dat is buiten Harol gerekend. Wij maken immers buitenstructuren die het zomerseizoen verlengen en de lente vervroegen. Pergola’s, vouwdaken, lamellendaken ... het zijn allemaal oplossingen die je langer van je tuin of terras laten genieten.

En als je een heel jaar door op je terras naar Vivaldi’s 4 jaargetijden wil luisteren, kan je altijd kiezen voor een oplossing met geïntegreerde verwarming of verlichting.  De zomer is niets voor niets onze CEO’s favoriete stuk uit dit concert.

Ontdek hieronder welke oplossing best bij je past, of laat je adviseren door een Harol-verdeler.

Ben je eerder geïnteresseerd in screens of zonneluifels? Bekijk dan zeker even onze zonwering-pagina.

Het leven buiten, zoals het is.

Energie-efficiëntie

Elke buitenleven-oplossing die voor het raam is geplaatst, houdt licht én warmte buiten. Zo geniet je continu van een aangenaam binnenklimaat en moeten energiebronnen zoals airco-systemen je woning minder koelen. Maar er is meer: onze buitenleven-oplossingen laten het zonlicht ook binnen wanneer je wil, voor een natuurlijke opwarming van je woning. Resultaat: een mooie besparing op je energiefactuur.

Kleuren

Ons uitgebreid gamma buitenleven is er voor alle bouwstijlen, van klassiek tot ultramodern. Je kan kiezen uit meer dan 300 RAL-kleuren en diverse structuurlakkleuren. Zo bieden we je een oplossing op maat, die perfect bij je woonstijl past.

Veiligheid

De structuur van al onze producten is gemaakt uit duurzaam aluminium en onderworpen aan diverse mechanische en dynamische belastingsproeven zoals regen, wind ... Schoonheid met de ‘s’ van stevig. Al onze buitenleven-oplossingen dragen bovendien het CE-label, Europese richtlijn rond veiligheid, en worden geplaatst door door ervaren vakmannen. Ook zo werken we aan je veiligheid en brengen onze producten rust, ook als je er geen gebruik van maakt.

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram