Overslaan en naar de inhoud gaan
Buitenkansactie
Gratis motor bij aankoop van een elektrische sectionale garagepoort

Garagepoorten

Met de beste poorten zorgen
voor betere dingen in huis

Vraag je offerte aan Vraag je brochure aan

Een garagepoort is vaak het laatste waaraan je denkt bij een bouw of renovatie. Maar een poort is belangrijk voor de veiligheid en energie-efficiëntie van je woning. Harol-garagepoorten zijn veilig, gebruiksvriendelijk en mooi geïntegreerd. Zelfs achter de poort creëren we mogelijkheden. Met een superisolerende poort kan je garage meer worden dan enkel maar beschutting voor je wagen. Van speelkamer, fitnessruimte tot repetitiehok: kan allemaal. Hadden we al gezegd dat je voor elke poort kan kiezen uit 300 kleuren?

Ontdek hieronder welke Harol-poort best bij je past, of laat je helpen door een Harol-verdeler.

Gezelligheid in een garagepoort

Energie-efficiëntie

Bespaar resoluut op je energiefactuur met de energie-efficiënte oplossingen van Harol. Die evolueren continu mee met de steeds strenger wordende eisen op het vlak van energieverbruik. Zo integreren we innovatieve elementen waarmee we koude en tocht optimaal buitensluiten uit je garage.

Veiligheid

De garagepoorten van Harol geven niet alleen karakter aan je woning, ze beschermen ook je gezin tegen ongewenste bezoekers. Onze speciaal ontwikkelde veiligheidspakketten gaan zelfs een stap verder. Robuuste uitrustingen en automatische besturingssystemen zorgen voor nog meer weerstand.

Kleuren

Ons uitgebreid gamma garagepoorten kan de meest uiteenlopende bouwstijlen aan, van klassiek tot ultramodern. Elke oplossing realiseren we op maat. Kies uit meer dan 300 RAL-kleuren, structuurlakkleuren of pvc-folie. Alle RAL- en diverse structuurlakkleuren zijn inbegrepen in de standaardprijs. 

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram