Overslaan en naar de inhoud gaan

Onder het Harol-dak

Collega’s om op te eten. Unieke recepten van Harol medewerkers.

deel-op-sociale-media

Bij Harol werken er 300 mensen. Da’s nog meer dan ons zeer uitgebreide kleurenaanbod en -wees gerust- ze zijn ook allemaal even verschillend. Ondanks ieder met zijn eigen expertise en persoonlijkheid is er een grote gemene deler:  we zijn allemaal genieters. Mensen die houden van gezelligheid, van een zwoele zomeravond met de vuurkorf op het terras. Of van een warme winteravond bij de haard, met de rolluiken naar beneden.

 

Onze producten zijn slechts het begin zijn van een verhaal. Want achter en onder elk scherm zitten mensen die onze producten doen leven.

‘Mensen maken Harol’, zeggen we daarover bij ons op de werkvloer.

 

Het is die gedachte die ons inspireerde toen we op zoek gingen naar een cadeau voor alle medewerkers. Een uitgangspunt die het begin betekent van een nieuw Harol-product, een eigen kookboek. In dit receptenboek gaan we op zoek naar een deeltje van wat onze mensen maakt tot wie ze zijn: hun lievelingsrecept.

Harol pesto

Want wat mensen graag eten zegt veel over hen. Eten onze medewerkers van de afdeling zonwering graag blinde vinken of eet een technieker van de garagepoorten zijn salade met extra olie? Dit boek geeft antwoord op deze en andere vragen.

 

Het is bovendien een inspiratiebron voor op de tafel binnen en buiten. Laurents Harolala cocktail is een origineel alternatief voor de eeuwige Gin/Tonic. Probeer zeker ook een Maaikes Luikse balletjes onder een  zonwering van Diestse makelij, da’s een super combinatie,...

harol balletjes harol gin tonnic

 

Unieke recepten van unieke mensen, gebundeld in 1 boek: Collega’s om op te eten.

Dat wordt smullen. Het zou ons niet verwonderen dat de kookboeken van Nigella, Jamie en Otolenghi een kleine terugval kennen in 2017.

 

Hier vind je alle recepten terug. Smakelijk!

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram