Overslaan en naar de inhoud gaan

Dina Tersago

onze Harol-ambassadrice

Dina Tersago, voormalig Miss België en bekend tv-gezicht, steekt naast haar televisiewerk ook graag zelf de handen uit de mouwen. Samen met haar man is ze fervent klusser en verbouwer. Voor hun gezin en schoonouders lieten ze een bijna energieneutrale kangoeroewoning bouwen. Dina heeft maar van één ding spijt: dat ze niet meteen voor buitenzonwering koos. In Harol vond Dina de perfecte partner voor zonwerende oplossingen.

 •  

   

   

   

   

   

Woning zkt. koelte

"Wat waren we blij toen we met ons gezin in 2014 in onze BEN-woning trokken. BEN staat voor Bijna Energieneutraal. Dat betekent: doorgedreven isolatie, hoogrendementsglas en bijna geen verbruik van fossiele brandstoffen. Alleen werd ons enthousiasme … nu ja 'bekoeld' door de hete zomers van de laatste jaren. De hitte was niet uit ons huis te krijgen. Daarom hebben we aangeklopt bij Harol, dé specialist in natuurlijke verkoeling. Harol trekt dan ook actief de kaart van duurzaamheid en beseft dat ze als onderneming hierin een belangrijke rol spelen.

Nu hebben we maar van één ding spijt: dat we niet vroeger voor de zonwering van Harol hebben gekozen."

 

Dina Tersago

Verkoelen in stijl

"Na een paar hete zomers was het duidelijk: onze pas gebouwde, energiezuinige woning had een upgrade nodig om de hitte buiten te houden. En natuurlijk moest dit een duurzame oplossing worden.

Zonwering is de meest energiezuinige manier om je woning te koelen. Maar past dat wel bij onze moderne woning? Daarop zijn we met Harol gaan praten. We waren meteen weg van de ruime keuze aan mogelijkheden en designs! De zonwering van Harol, die sluit perfect aan bij de stijl van onze woning."

Oog voor vakmanschap

"Wat maakt van een tv-programma een kijkcijferkanon? Puur en onversneden vakmanschap!

Daar hecht ik erg veel belang aan. Ook in mijn privéleven, trouwens. Voor het maken en installeren van zonwering in en rond onze woning ben ik echt op zoek gegaan naar gespecialiseerde vakmensen met oog voor detail. Zonwering plaats je maar eenmaal in je leven. Dus het moet goed zijn. Bovendien is zonwering een investering voor je woning die zich op termijn terugbetaalt, maar waar je meteen de voordelen van ondervindt.

Zo kwamen we uit bij de Belgische fabrikant Harol. Want alleen het beste is voor mij goed genoeg."

 

Dina Tersago

Comfortabel genieten

"De zon is heerlijk en geeft mij enorm veel energie, maar zoals het gezegde luidt: “Trop is te veel”. Na steeds meer hittegolven en ‘staycations’ met ons gezin, werd het tijd voor een uitbreiding van ons thuiscomfort.

Dankzij zonwering wordt ons huis op een natuurlijke manier verkoeld. Dat zorgt voor heel wat meer comfort. De binnentemperatuur is veel beter onder controle te houden en daarnaast is er ook voldoende schaduw op ons terras om ons te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen.

Die extra quality time met het gezin, daar doe ik het voor!"

Ik hou van die persoonlijke touch

"In mijn job ontmoet ik heel wat mensen, en steeds opnieuw ben ik geboeid door hun verhaal. Dat menselijke aspect vind ik ook belangrijk in de bedrijfswereld. Ondernemingen die écht aandacht hebben voor hun klanten en medewerkers, hebben bij mij een streep voor.

Harol is zo een onderneming. Warm, persoonlijk en bereikbaar, een plezier om mee samen te werken."

Stay tuned en volg mijn verhaal op Instagram @dina_tersago , @harolworldwide en Facebook @harolworldwide .

Dina Tersago

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram