Overslaan en naar de inhoud gaan

Onder het Harol-dak

Harol zoekt mensen die graag terrasjes doen

deel-op-sociale-media

Wie ons van de buitenkant bekijkt, ziet een bedrijf dat schermen maakt: superstille rolluiken, robuuste garagepoorten, elegante zonwering en innovatieve buitenleven-oplossingen.

 

En toch is dat niet wat ons drijft.
Wat écht telt, zit achter of onder de schermen: mensen.

 

Onze medewerkers, gedreven door de goesting om morgen een nog innovatiever en energiezuiniger product te maken. Met vakmanschap en oog voor detail. Vol toewijding en passie. Makers en brengers van comfort, die weten dat de producten slechts het begin zijn van het verhaal. Want achter en onder elk scherm zitten mensen die onze producten doen leven.

 

Daarom zijn we op zoek naar mensen die graag buiten komen, terrasjes doen,... zien hoe onze klanten het comfort, veiligheid, vormgeving en duurzaamheid beleven. Dat inspireert ons. Op de productie, aan de bureau, in het magazijn, of onderweg naar een klant. Dat maakt ons beter. Elke dag. En dàt maakt dat we groeien en we nieuwe fijne collega’s kunnen aantrekken. Iemand zoals jij? Neem een kijkje naar onze vacatures op www.harol.be/Werken-bij-Harol en hopelijk drinken we snel samen een koffie, bij ons of op een terrasje.

 

Wat Harol écht maakt, zit vanbinnen.

 

Ontdek onze vacatures

België
Dichtstbijzijnde verkooppunt(en)
Hier komen dealers

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram