Overslaan en naar de inhoud gaan

Acties

Hoe sportief je leven kan worden dankzij een Harol garagepoort.

deel-op-sociale-media

Toen Eddy Van der Leenen zijn Harol-specialist Appelmans bezocht, had hij nog niet durven dromen van zoveel comfort. De elektrische fiets die hij kon winnen bij de aankoop van zijn elektrische sectionale poort, daar was hij zich zelfs niet helemaal van bewust.

 

Hij kwam met een specifieke vraag terecht bij zijn specialist. Nadat hij de markt afgeschuimd had en tot de vaststelling kwam dat Harol toch echt bijzonder maatwerk kon voorzien.

eddy

Een garagepoort zo breed en met die exacte maten, dat vond Eddy enkel maar bij Harol.

Bovendien was hij ook meteen fan van de prijs-kwaliteit van het merk en de producten. Ja, zelfs van de specialist. Want daar ging hij meer dan eens op bezoek. “ik ging verschillende keren terug. En telkens kreeg ik binnen de 24u een nieuwe prijsofferte!” Van service gesproken!

 

    garagepoort Harol      garagepoort Harol detail     

Ook van het advies werd hij goedgezind.

“Ik koos uiteindelijk voor een standaard elektrische sectionale poort met loopdeur en vensters. Want ook daglicht is belangrijk. En zo kan ik makkelijk in en uit de garage.” Die overigens als bijgebouw dient voor atelier en opslagruimte met heel wat gereedschap. Niet nodig te zeggen, dat daarin de specialist het nodige advies gaf om tot dit optimale gebruik van de garagepoort te komen. En dus van de garage een handige werkruimte te maken.

Zo kan Eddy straks makkelijk zijn elektrische fiets opbergen en weer buiten rijden.

Voor of nadat hij er de stretching doet van zijn toertje lopen. Want naast start-to-run, kan hij nu ook start-to-bike opstarten. Met een elektrische fiets. In alle comfort. Zoals zijn garagepoort. Bij Harol denken we aan alles.

 

Benieuwd? Ontdek zelf ook ons breed gamma poorten op maat!

poorten
België
Dichtstbijzijnde verkooppunt(en)
Hier komen dealers

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram