Overslaan en naar de inhoud gaan

Trends & innovaties

Ook je Vespa, wasmachine of drumstel verdienen warmte.

deel-op-sociale-media

Wanneer je een huis bouwt, verbouwt of koopt, wil je dat dat goed geïsoleerd is. Om een warm huis te hebben, om energiekosten te drukken, of omdat je milieubewust bent. Op zo’n moment denk je in eerste plaats aan muur-, raam- en dakisolatie. Ondanks een grote opening in je huis te zijn, wordt de garagepoort vaak over het hoofd gezien. Wanneer deze deel uitmaakt van de woning, of is aangebouwd, draagt de isolatie van je garagepoort bij tot de energie-efficiëntie (E-peil) daarvan. En dus tot je wooncomfort.

Waarom je garage isoleren

  • Minder warmteverlies en dus een aangename temperatuur in je garage
  • Lagere energiefactuur
  • Plaats je wasmachine, gereedschap of instrumenten in een veilige en droge ruimte
  • Vermijd kosten door beschadiging van vocht
  • Mogelijkheid om je garage om te vormen tot snookerruimte of repetitiekot

Terugverdientijd

Oudere huizen hebben vaak een kantelpoort die koude lucht en vocht doorlaat. Dat wordt snel voelbaar in het hele huis. Een Harol-garagepoort voorkomt dit door een hoge luchtdichtheid te koppelen aan isolerende materialen zoals schuimtechnologie in de panelen, dichtingen aan de zijkanten en eindkappen aan de poortvakken.

De nieuwe SP900 Thermo garagepoort scoort ongezien hoog op vlak van isolatie en luchtdichtheid, met een erg lage U-waarde. U zegt? Hoe lager de U-waarde, hoe hoger de energie-efficiëntie van een product. Bij een standaardpoort bedraagt de U-waarde gemiddeld 1,33 W/m2K. De SP900 Thermo scoort 0,99 W/m2K. Een verbetering van maar liefst 22%. Hierdoor verdien je je Harol-garagepoort na drie jaar al terug. Maar ervan genieten doe je vele jaren langer, en dit al vanaf de eerste dag.

Download je brochure Vind een verkooppunt Vraag je offerte aan

Contact

HAROL
Industrieterrein 1/3
Industriezone Webbekom 1025
3290 Diest
Belgium

 

Facebook  Pintrest  linkedin  instagram